Yeni Gelin'in Dede Korkut'u Ümit Yesin hayatını kaybetti


Yeni Gelin'in Dede Korkut'u, Cennet Mahallesi'nin Muharrem'i; değerli sanatçı Ümit Yesin 
65 yaşında hayatını kaybetti...

Sevilen sanatçının tüm sevenlerine sabırlar diliyoruz, Allah rahmet eylesin...


Filmografisi
Asla Vazgeçmem - 2015
Ağlatan Dans - 2014
Şefkat Tepe - Ekrem 2014
Galip Derviş - 2013 (İhsan Akkaya) (Konuk Oyuncu)
Keşanlı Ali Destanı-2011
Akasya Durağı-2009
Yol Arkadaşım-2008
Görgüsüzler-2008
Beş Kollu Avize - 2004
Cennet Mahallesi - 2004 (Muharrem / 2004 - 2007)
Yalanın Batsın - 2002
Cabbar - 2002
Sınır - 1999
Çiçek Taksi - 1995 (Kazım Şentabak / 1995 - 2003)
Hastane - 1993
Ah Gardaşım - 1991
Kurt Kanunu - 1991
Bir Milyara Bir Çocuk - 1990
Doyumsuz - 1990
Hanımın Çiftliği (1990, dizi) - 1990
Medcezir Manzaraları - 1989
Bakımsız Tarzan - 1989
Ferman - 1988
Keşanlı Ali Destanı - 1988
Sevgili Bayan - 1988
Hüzün Çemberi - 1988
Sığıntı - 1988
Düş Yakamdan Osman - 1987
Karınca Katarı - 1987
Yalnız Efe - 1987
Güneşe Köprü - 1986
Garip (2) - 1986
Yıkılmışım Ben - 1986
Bir Günlük Aşk - 1986
Suçumuz İnsan Olmak - 1986
Sıcak Geceler - 1986
Kertenkele - 1986
Namus Sözü - 1986
Amansız Yol - 1985
Seyyid - 1985
Melek Yüzlüm - 1985
Kızlar Sınıfı Yarışıyor - 1985
Körebe - 1985
14 Numara - 1985
Şaban Pabucu Yarım - 1985
Kurbağalar - 1985
Share on Google Plus

About sibelizliyor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder