Değerli Sanatçı Aytaç Arman hayatını kaybetti


Bir süredir kanser tedavisi gören 69 yaşındaki sanatçı Aytaç Arman bugün tedavi gördüğü İstanbul Onkoloji Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Değerli sanatçıyı sevgiyle ve rahmetle anıyoruz...

Ödülleri; 

25. Antalya Film Şenliği - 1988, En İyi Erkek Oyuncu, Gece Yolculuğu 
40. Antalya Film Şenliği - 2003, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, Gönderilmemiş Mektuplar 
25. Siyad Türk Sineması Ödülleri - 2003, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, Gönderilmemiş Mektuplar 
20. Londra Türk Film Festivali - 2015, Yaşam Boyu Başarı ödülü

Filmografisi ; 
Hacı - 2006 
Candan Öte - 2006 
Düşler ve Gerçekler - 2005 
Deli Mavi / İşte Öyle Bir Şey - 2005 
Sen Ne Dilersen - 2005 
Perçem - 2004 
Karşılaşma - 2002 
Gönderilmemiş Mektuplar - 2002 
Berivan - 2002 
Öyle Bir Sevda ki - 2002 
Melekler Evi - 2000 
Bedel - 2000 
Yüzleşme - 1999 
Kıvılcım - 1999 
Yılan Hikayesi - 1999 
Akrebin Yolculuğu - 1997 
Bir Umut - 1997 
Kurtuluş - 1996 
Yaban - 1996 
Yer Çekimli Aşklar - 1995 
Sahte Dünyalar - 1995 
Buluşma - 1994 
İz - 1994 
Yolcu - 1994 
Kurşun Adres Sormaz - 1992 
Bekle Dedim Gölgeye - 1990 
Gece Yarısı Vurgunu - 1990 
Perili Köşk - 1990 
Kantodan Tangoya - 1989 
Av Zamanı - 1988 
Gece Yolculuğu - 1987 
Bir Avuç Gökyüzü - 1987 
Biri Ve Diğerleri - 1987 
Kadının Adı Yok - 1987 
Uzun Bir Gece - 1986 
İstek - 1986 
Sıcak Tatlı Yaz - 1986 
Fatmagül'ün Suçu Ne - 1986 
Parmak Damgası - 1985 
Adı Vasfiye - 1985 
Sönmüş Ocak - 1980 
Düşman - 1979 
Fırat'ın Cinleri - 1977 
Güneşli Bataklık - 1977 
Ben Sana Mecburum - 1976 
Bu Nasıl Dünya - 1976 
Ne Haber - 1976 
Nereye Arkadaş - 1976 
Seni Sevmekle Suçluyum - 1976 
Yazgı - 1976 
Ne Umduk Ne Bulduk - 1976 
Kara Çarşaflı Gelin - 1975 
Evde Kalmış Kızlar - 1975 
Enişte - 1975 
Sevgili Halam - 1975 
Yarınlar Kimin - 1975 
Yarın Olmaz Şimdi - 1975 
Yaşamak Daha Zor - 1975 
Evet mi Hayır mı - 1974 
Gerçek - 1974 
Batak - 1974 
Babalık - 1974 
Bahriyeli Kemal - 1974 
Bir Ana Bir Kız - 1974 
Çılgın Arzular - 1974 
Hostes - 1974 
İstek - 1974 
Tek Başına - 1974 
Cici Kız - 1974 
Bedrana - 1974 
Yalancı / Çok Yalnızım - 1973 
Babaların Günahı - 1973 
Aşkın Zaferi - 1973 
Bir Dost Bulamadım - 1973 
Çocuğumu İstiyorum - 1973 
Felek - 1973 
Izdırap - 1973 
Kader Çıkmazı - 1973 
Oğlum Osman - 1973 
Teslim Ol Baba - 1973 
Ve Onu Vurdular - 1973 
Zambaklar Açarken - 1973 
Anneler Günü - 1973 
Vukuat Var - 1972 
Ve Güneşe Kan Sıçradı - 1972 
Bir Baltaya Sap Olamadım - 1972 
Kahbe / Bir Kız Böyle Düştü - 1972 
Yirmi Yıl Sonra - 1972 
Murat İle Nazlı - 1972 
Oğlum - 1972 
Korkusuz Aşıklar - 1972 
Aslanların Ölümü - 1972 
Ekmekçi Kadın - 1972 
Elveda Yavrum - 1972 
Kadın Yapar - 1972 
Murat İle Nazlı - 1972 
Tövbekar - 1972 
Hayat Cehennemi - 1971 
Baba - 1971 Ali 
Share on Google Plus

About sibelizliyor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder