Bizimkiler'in Abbas Efendi'si Hikmet Karagöz yürüyen merdivenden düştü


Efsane dizi Bizimkiler'in Abbas Efendi'si Hikmet Karagöz Taksim Metrosu'nun yürüyen merdivenlerinden inerken düştü.
Bir süre önce felç geçiren değerli sanatçı Hikmet
 Karagöz, kaşından ve yanağından yaralandı. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından sanatçı, ambulansla hastanede tedavi altına alındı. 
Değerli sanatçıya acil şifalar diliyoruz...




Hikmet Karagöz

Filmografi
Bir Aşk Hikayesi-2004
Gönül Yarası-2004
Hızlı Adımlar-2004
Sultan Makamı-2003
Gönderilmemiş Mektuplar - 2002
Gönlümdeki Köşk Olmasa - 2002
Yeditepe İstanbul - 2001
Deli Yürek - Boomerang Cehennemi-2001
Yaşar Kemal Belgeseli-2000
İstanbul'da Bir Aşk-2000
Toprak-1999
Duruşma-1999
Yara-1998
Hoşçakal Yarın-1998
Kış Çiçeği-1996
Kurtuluş-1996
Oğlum Adam Olacak-1995
Yazlıkçılar-1994
Hastane-1993
Dalgacılar-1992
Menekşe Koyu-1991
Yalnızlar-1991
Deniz Gurbetçileri-1991
Kurt Kanunu-1991
Karartma Geceleri-1990
İnsanlar Yaşadıkça-1989
Geçmiş Bahar Mimozaları-1989
Korkmuyorum-1989
Bizimkiler-1989
Baharın Bittiği Yer-1989
Acıların Günlüğü-1988
Biri Ve Diğerleri-1987
Su da Yanar-1987
Çark-1987
Belene-1987
Alnımdaki Bıçak Yarası - 1987
Ateşten Günler - 1987
Çıplak Vatandaş - 1985
En Büyük Şaban - 1983
Faize Hücum - 1982
Taş - 2017
Sol Şerit - 2016
Memleket - 2016
Müthiş Bir Film - 2016
Mezarcı - 2016
Tut Sözünü - 2014
Karayel Poyraz - 2013
Bugünün Saraylısı - 2013
Son İstasyon - 2009
Ömre Bedel - 2009
Nokta - 2008
Gönlümdeki Köşk Olmasa - 2001
Yara - 1998
Menekşe Koyu - 1991
Sarı Mercedes   / Fikrimin İnce Gülü - 1987
Cumartesi - 1985
En Büyük Şaban - 1983
Share on Google Plus

About sibelizliyor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder